Taiat Beton

Executam lucrari de taiere beton sau de taiere beton armat (in Bucuresti si Ilfov, dar in functie de specificul lucrarii ne putem deplasa si in alte localitati), atat in mediu umed cat si in cel uscat. Folosind tehnica de taiere beton cu disc diamantat (sau fir diamantat) intr-un mediu umed se asigura o viteza de lucru mai mare, o suprafata mai neteda la finalizare si deasemenea se reduce considerabil cantitatea de praf rezultata in urma taierii betonului.

 

Ce oferim in plus fata de alte firme de taiere beton?

 

Cele mai importante atuuri ale firmei noastre sunt experienta si echipamentul (La toate serviciile pe care le oferim – carotare diverse materiale pentru gaura hota, taiat beton pentru instalatia electrica etc – folosim doar aparatura de cea mai buna calitate). Firma noastra are o vechime considerabila pe piata si in tot acest timp am invatat care sunt cele mai importante aspecte ce trebuie luate in considerare pentru ca lucrarea sa se termine cu bine, fara probleme si in cel mai scurt timp. Va oferim oameni profesionisti, cu experienta in domeniu, ce folosesc doar masini de taiat beton de ultima generatie si in plus, toate acestea vi le oferim la un pret accesibil.

 

Lucrari de taiat beton executate

 

Oferim servicii de taiat beton si decupare a oricarei structuri din beton (plansee, stalpi, pereti, pavaje, grinzi, scari, poduri etc) atat pentru persoane fizice cat si pentru persoane juridice. Folosim masini de taiat beton cu disc de taiere diamantat special conceput pentru gaurirea sau perforarea betonului. Fie ca vorbim de taiere beton pentru a crea deschideri de mici dimensiuni: ferestre mici, gauri pentru aerisire, ventilatii etc sau gauri de dimensiuni mari folosind tehnica de decupare (taiere beton) gaura langa gaura, puteti apela la serviciile firmei noastre.

Fiecare lucrare ce implica taierea de beton difera in functie de necesitatile clientului dar toate au un lucru in comun: orice lucrare poate fi realizata de firma noastra in cel mai scurt timp posibil, la un pret avantajos si la cele mai inalte standarde. Suntem siguri de acest lucru deoarece folosim masini de taiat beton de ultima generatie cu consumabile, precum discurile diamantate, de calitate.

Daca aveti o lucrare ce implica decupare de beton de orice fel (taiat beton armat sau taiere beton indiferent de unghi sau adancime) va stam la dispozitie 24/7. Pentru o oferta personalizata nevoilor dumneavoastra va rugam sa ne trimiteti un e-mail cu detaliile lucrarilor si va vom contacta in cel mai scurt timp posibil!

Contactati-ne!